Welkom bij lunch&diner restaurant La Morena

Restaurant La Morena is een sfeervol restaurant, het adres in De Cocksdorp om van gezellig en smaakvol uit eten te genieten voor zowel lunch als diner en onze typisch Texelse gerechten van het Wad, het land en de zee.
Geniet van Echt Texelse specialiteiten zoals Texelse Waddenzee garnalen (Waddengoud gecertificeerd) en diverse kazen van Kaasboerderij Wezenspyk. Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft u de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt.

Midden in het dorp De Cocksdorp is al meer dan 25 jaar ons restaurant La Morena gevestigd:  U wordt verwelkomd in een authentieke en sfeervolle omgeving waarvan de geschiedenis zelfs nog verder teruggaat dan die van het bouwwerk zelf. Al bij het geringste zonlicht kunt in de fraaie serre van de weldadige warmte genieten met een hapje of een drankje, Op zomerse dagen is het natuurlijk heerlijk buiten lunchen of dineren. Het grote terras biedt aan 100 gasten plaats.


Onze koks zorgen voor een afwisselende kaart die meegaat met de seizoenen op land, wad en zee. Daarnaast voeren wij een uitgebreide wijnkaart met wijn uit de voornaamste wijnlanden. In restaurant La Morena worden zowel klassieke gerechten als eigen creaties fraai gepresenteerd en zorgvuldig verzorgd door een gemotiveerd en gastvrij team van medewerkers met hart voor service.

Of u nu de voorkeur geeft aan een lichte lunch, aan een pannenkoek, een menu voor de kinderen of een uitgebreid diner wilt gebruiken, onze menukaart is zeer gevarieerd. Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op de kaart op deze site…

Vanuit onze keuken serveren wij

van 11.00 uur tot 17.00 uur een uitgebreide lunch en van 17.00 tot 21.00 diner á la carte.